Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Εγκαίνια Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου: Παρουσίαση Βιβλίου


Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου ‘ΣΠΕΚ’, σας προσκαλούν την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 19:30 στην Αίθουσα Τέχνης της ΦΑΑΘ, Αγίας Σοφίας 38 στη Θεσσαλονίκη, στον εορτασμό εγκαινίων του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής θα παρουσιαστεί το 1ο βιβλίο της σειράς θεατρικών έργων ‘ΣΠΕΚ’, «Εγώ, ο Σωσίας του Χίτλερ» του συγγραφέα Ιωσήφ Σ. Ιωσηφίδη, από τις εκδόσεις 'Αρχύτας'. 
Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος της ΦΑΑΘ Δρ Λεωνίδας Παπαδόπουλος. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΕΚ και Πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου, Δρ Ιωσήφ Σ. Ιωσηφίδης και ο Διευθυντής Εκδόσεων Δρ Ανδρέας Σταματόπουλος. Αποσπάσματα θα διαβάσουν ο Ανδρέας Καρακόκκινος, ποιητής και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΠΕΚ: Χριστίνα Μιχαλοπούλου – Φιλιπποπούλου, Αγνή Παγούνη - Διαμαντή, Κατερίνα Δροσινού - Λακασά, Βίκυ Εξαδακτύλου, Άννα Παπαθανασίου. Η Πρόεδρος του «ΣΠΕΚ» Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά συντονίζει την εκδήλωση.

Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική performance από τους Jitterbugs skg και τον ιδρυτή τους Ηλία Καλπάκα, μέλος Δ.Σ. ΣΠΕΚ.
Οίνος & εδέσματα θα κλείσουν αρμονικά τη βραδιά.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρική Μακεδονίας, του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και του Προξενείου της Κύπρου.

Χορηγοί: Gasteraia Catering Services, Αβραάμ Χρήστος, ζωγράφος - γλύπτης, The Flower Shop, Scripta Bookstore, Βιβλία Ψαράς.

Υποστηρικτές: Alte Fablon, Welcome On Board Productions, Άληστις Τόγια, μουσικός - μαέστρος, Χορωδία Τ.Ε.Ε. Μηχανικών Κ.Μ., J&B hairsalon, "Διαβάζοντας με τη Σίσσυ: Πορτρέτα στον Χρόνο" radio1d και Jitterbugs skg. 

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, makthes.gr, CityPortal, Polis Magazino.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους και συνεργάτες μας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου