Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

ΘΑΥΜΑ - Οργανισμός για την στήριξη της οικογένειας



Συνήθως παιδιά θαύματα αποκαλούν τα αριστούχα παιδιά. Όμως η κοινωνία έχει ανάγκη από όλα τα παιδιά. Τα δύσκολα, τα φτωχά, τα δυσλεκτικά, τα ξένα, τα ΑΜΕΑ, τα ιδιαίτερα, από όλα.

Εμείς οι μεγάλοι λέμε ότι αγωνιζόμαστε για το καλύτερο. Βάζουμε υψηλούς στόχους, έχουμε μεγάλα όνειρα και με όλα αυτά προσπαθούμε να γαλουχήσουμε τα παιδιά μας για να τα κάνουμε άριστα. Στη πράξη όμως είτε καταφέρνουμε ακροθιγώς να ασχοληθούμε, είτε να πιέσουμε ανερυθρίαστα και σε τέτοιο βαθμό που θα δημιουργήσουμε ανεπανόρθωτες ζημιές στις ψυχούλες των παιδιών. Μέσα σε όλες αυτές τις προσπάθειες για το άριστο, ξεχνάμε το αυτονόητο.. Ότι όλα τα παιδιά είναι ένα ΘΑΥΜΑ.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε στα παιδιά ότι αξίζουν. Να διδάξουμε, ότι οποιαδήποτε δυσκολία βιώνουν ή εμπόδιο συναντάν στη ζωή τους, δεν είναι τίποτα άλλο από μια διαδικασία που τους κάνει πιο δυνατούς. Το ελάττωμα, η ιδιαιτερότητα, η διαφορετικότητα, αποτελούν την ουσία της μοναδικότητας μας στη κοινωνία και δεν θα πρέπει για κανένα λόγω να τους κρατάει πίσω.

Φίλοι μας,
Καλώς ήρθατε στο ΘΑΥΜΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ :Κώστας Παντελίδης

Επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση για να δείτε τις δραστηριότητες του Οργανισμού :http://bethemiracle.gr/







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου