Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Αν.Δημητρίου &ΤheSugar/ ΠΕΔΙΟ Δ (Δ.Φαρμάκης)/Σάτυροι + Dj:Ρήλλος @ ΑΝ live club - Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου


Tην Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου η ελληνόφωνη rock σκηνή, έχει την τιμητική της με μία βραδιά πλαισιωμένη από σπουδαίες μορφές και εξαιρετικούς καλλιτέχνες!

Οι ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΤΗΕ SUGAR - (ex EΝΔΕΛΕΧΕΙΑ), ΠΕΔΙΟ Δ - (Διονύσης Φαρμάκης) & ΣΑΤΥΡΟΙ θα συναντηθούν επί σκηνής και θα μας μεταφέρουν την μαγεία της μουσικής τους! 

Tην βραδιά θα χρωματίσει με τις μουσικές του επιλογές ο αγαπημένος Dj και ραδιοφωνικός παραγωγός του Σπορ Fm, Πάνος Ρήλλος!

Είσοδος 5e


ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & THE SUGAR - (ex EΝΔΕΛΕΧΕΙΑ)
Η ιδέα της μπάντας ήρθε μαζί με την ολοκλήρωση των στίχων του πρώτου τραγουδιού το καλοκαίρι του 2017. Τον Σεπτέμβριο ξεκίνησαν οι πρώτες πρόβες και η προσπάθεια παράλληλα για τη σταθεροποίηση της ομάδας μιας και είχαν προκύψει πολλές αλλαγές και αστοχίες στην προσπάθειά να δημιουργηθούν οι SUGAR. Η δουλειά στο στούντιο και η προετοιμασία των πρώτων τραγουδιών και του βίντεο κλιπ έτρεχε παράλληλα. 
Έτσι, αυτή τη στιγμή οι Sugar είναι οι: Γιώργος Παλαιτσάκης : τύμπανα Χρήστος Σαρδελάς: μπάσο, φωνητικά Νίκος Κόγιας : κιθάρες Αντώνης Δημητρίου: κιθάρες, πλήκτρα, τραγούδι, spiritual catering

Ένα μέρος της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς με το ¨ΜΕΤΡΟΝΟΜΟ¨ με τίτλο ¨ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ¨ έχει βασιστεί σε συνεργασίες όπως αυτή με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το Λάκη Παπαδόπουλο τη Μικαέλα Δαρμάνη και τη Selena. 

Το είδος της μουσικής τους τοποθετείτε χωρίς όρια στον εναλλακτικό χώρο…Οι ίδιοι αναφέρουν: ‘’Ας αφήσουμε τα τραγούδια να κάνουν τη δουλειά τους και τον κόσμο να μας τοποθετήσει όπου νομίζει. Όλοι μας έχουμε σαν κοινό σημείο το βίωμα της εναλλακτικής σκηνής των 90’s άλλος πιο ενεργά άλλος λιγότερο. Η ευρωπαϊκή και η αμερικάνικη σκηνή είναι οι κύριες επιρροές’’…

********************************************************
ΠΕΔΙΟ Δ (Διονύσης Φαρμάκης)
Ο Διονύσης Φαρμάκης ασχολείται με το γράψιμο γενικότερων ιδεών ως συνθέτης και στιχουργός. 
Έχει υπάρξει μέλος σε διάφορες μπάντες όπως “Χάρτινες Κιθάρες”, “Πρίσμα”, “Davas”, “Ρουλέτα”, “Παιδικές Ασθένειες”. Έχει συνεργαστεί με τον στιχουργό Σαράντη Αλιβιζάτο (θάλασσες, στην Ελλάς του 2000, Αννούλα του χιονιά κ.α.) , με τον Λητή, έναν απ’τους εκπροσώπους της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής και τον Μιχάλη Κακέπη. 

Το 2008 συμμετείχε στον δίσκο Pure Rock 4 της Atlantis Records με το τραγούδι “Τίποτα”. Από το 2010 κατασκευάζει εξ αρχής το δικό του στούντιο ηχογραφήσεων την επονομαζόμενη ''Καβάτζα'' με την βοήθεια φίλων και της τότε πρώιμης μπάντας του, τις Παιδικές ασθένειες. 

Το 2013 κυκλοφορεί με το συγκρότημα “Παιδικές Ασθένειες” τον πρώτο diy δίσκο με τίτλο “Ήσυχα μέρη με ανήσυχα παιδιά”. Ακολουθούν συναυλίες εντός και εκτός Αττικής με τις παιδικές ασθένειες αλλά και προσωπικές σε φεστιβάλ και όχι μόνο, μαζί με άλλους καλλιτέχνες όπως οι: Magic de spell, Στάθης Δρογώσης, Σπύρος Γραμμένος, το σχήμα και τη γυναίκα του Πάνου Τζαβελα, Mc Yinka, Radio sol, Encardia κ.α. 

Τον Οκτώβρη του 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό EP με τίτλο “ Το Υπερεγώ “, ενώ τον Μάιο του 2016 δημιουργεί το Πεδίο Δ και συνεργάζεται με την δισκογραφική Talkbalk του Μιχάλη Μυτακίδη aka B.d. Foxmoor των Active Member. Στο διάστημα 16-17 κυκλοφορεί με το Πεδίο Δ το τραγούδι ''Αντάμωμα'' και ως Διονύσης Φαρμάκης το τραγούδι '' Κοίταξε το αύριο'' σε μια ακουστική μορφή. 
Τον Ιανουάριο του 2018 κυκλοφορεί το 3ο album με τίτλο ''Recorte' αποτελούμενο από 1 περίπου ώρα μουσικής και 14 τραγούδια. Μέσα στο ''Recorte'' υπάρχει το τραγούδι ''Τα Τέρατα των Σπηλαιών'' το οποίο γράφτηκε για το βιβλίο του Μανώλη Νταλούκα : Μάταλα η ιστορία της Νεφεριάνας. Επίσης σε ηλεκτρική μορφή αυτή τη φορά υπάρχει το τραγούδι ''Κοίταξε το αύριο'', καθώς οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται όπως και ο τραγουδοποιός μες στο βιβλίο. 

Μες στο καλοκαίρι του 18' ηχογραφεί ζωντανά στο στούντιο της ΕΡΤ τραγούδια από όλη τη μέχρι τώρα δισκογραφία του και ακολουθούν ζωντανές εμφανίσεις. 
Από τον Οκτώβρη του 18' συνεργάζεται με τους Αctive Μember τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα και μαντολίνο στα live, ενώ αυτή την ώρα ετοιμάζει με το Πεδίο Δ, 2 album και πραγματοποιεί παράλληλα συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Το Πεδίο Δ αποτελείται από τους Σάκη Αποστολόπουλο (κλαρίνο, μπαγλαμάς, loops), Δημήτρη Μικρού (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, φωνητικά), Γιώργο Σκουλιδάκη (τύμπανα, κρουστά), Θεοδόση Κουτρουλή (μπάσο), Κώστα Μιχαηλίδη (ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά), Διονύση Φαρμάκη (τραγούδι, ακουστική κιθάρα). 
********************************************************

Οι Σάτυροι δημιουργήθηκαν το 2007. Έκτοτε έχουν ηχογραφήσει δύο προσωπικούς δίσκους (Σολ τσάμικο Γαλλία ''2013'' και Ιστορίες τρόμου ''2017'') και έχουν συμμετάσχει σε δύο δίσκους του Τηλέμαχου Ζαγρέα. Επίσης έχουν βρεθεί επί σκηνής με συγκροτήματα όπως οι Magic de spell, Μωρά στη φωτιά, Απροσάρμοστοι κ.α. 
Αυτό το καιρό ετοιμάζουν την επόμενη δισκογραφική δουλειά.

********************************************************

Ο Πάνος Ρήλλος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός από το 2004 στον Σπορ fm με τις εκπομπές : Εν κατακλείδι και Τα Πάνο κάτω. Έχοντας ως μέσο το ραδιόφωνο και την ιδιότητα του dj στηρίζει την ελληνόφωνη underground!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου