Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΝΕΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΩΝ - ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΝΗΜΗΣ


Την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014  γιορτάστηκε η ετήσια γιορτή μνήμης του Σωματείου των Απανταχού Ινεπολιτών-Κασταμονιτών. Η γιορτή αυτή συνέπεσε εφέτος με τα ενενηντάχρονα του Σωματείου.






Μετά την Θεία Λειτουργία, την αρτοκλασία και το μνημόσυνο στην μνήμη των σφαγιασθέντων από τους Τούρκους πατριωτών στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, κατάθεσαν στεφάνι στο μνημείο των Ινεπολιτών στην πλατεία απέναντι από την εκκλησία, εκτός του προέδρου του Σωματείου Γιάννη Ηλιού, ο Δήμαρχος κ. Γκότσης και πολλά Σωματεία και Σύλλογοι της περιοχής τιμώντας τους νεκρούς.
 ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ 

Ο πρόεδρος του Σωματείου Γ. Ηλιού

Ο Δήμαρχος Η Γκότσης 

Ο κ. Μανούρης 

Ο κ. Χριστοδούλου 


Η Κ. Ινεπολίτου Ανθρακίδου 

Ο κ. Χάλαρης 











Μετά την κατάθεση στεφάνων πλήθος κόσμου συνέρρευσε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σωματείου,όπου συνεχίστηκε το εορταστικό πρόγραμμα .


Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, ο Αντιδήμαρχος κ.Φώτης Τσοπάνογλου, ο επικεφαλής της παράταξης Δημιουργία  Αλληλεγγύη  και δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μανούρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σ. Αμανατίδης, Μ. Καναβός και Ε. Παπαμαργαρίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Μανιάτης, ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ κ Λ. Χριστουδούλου και από τους Συλλόγους, ο Πρόεδρος της Ενωσης Σπάρτης κ. Σαπουντζάκης, η κ. Ινεπολίτου - Ανθρακίδου και ο κ. Ανδρουλάκης από το Σύλλογο Σμυρναίων, ο επίτιμος Πρόεδρος του Φυσιολατρικού  Ομίλου κ. Χομπάς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου "Δικέφαλος Αστέρας" κ. Χάλαρης, ο Πρόεδρος του ΔΙΑΠΕ κ. Δαρμογιάννης, η κ. Αρώνη από το Σύλλογο Καππαδοκών, οι  εκπρόσωποι της Ρουμελιώτικης Εστίας κ. Καραθανάσης και κ. Υφαντής και ο γνωστός Ζωγράφος ΠΑΣΙΡΟ. 







   Η Γραμματέας του Σωματείου κ. Λαμπρινή Σπανοπούλου καλωσόρισε αρχικά τους παρευρισκομένους, κατόπιν ανήγγειλε το πρόγραμμα και τους  επίσημους προσκεκλημένους .
Η Γραμματέας κ. Λαμπρινή Σπανοπούλου.



Η εκδήλωση συνεχίστηκε  με την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Γιάννη Ηλιού, ο οποίος αναφέρθηκε στα γεγονότα της καταστροφής και τόνισε την ευθύνη των συλλόγων και την υποχρέωση όλων μας απέναντι στους προγόνους μας και στην Ιστορία μας.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ηλιού 


Υστερα η παραδοσιακή χορωδία του Ο.Π.Α.Ν. με επικεφαλής τον μαέστρο κ.Βαγγέλη Σαραντίδη στο βιολί και τον κ. Γιάννη Παυλίδη στην κιθάρα, μας ταξίδεψε με τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες.




Ο Βαγγέλης Σαραντίδης 

Η χορωδία














Ακουλούθησαν παραδοσιακοί χοροί της Μ. Ασίας από το χορευτικό του Σωματείου μας .



































Το ισόγειο του Σωματείου στόλιζε Εκθεση των σπουδαστών των τμημάτων Μπατίκ,Βιτρώ και Ψηφιδωτό.

Η εκδήλωση τελείωσε με μπουφέ στο ισόγειο, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν ταυτόχρονα και την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα της Εκθεσης .







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου