Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Σουλόγλου Γιώργος "ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ"


Εχε το νου σου … σούπα πριν ξεκινήσεις με το γνωστό φοβισμένο τόνο στα χείλη, αλλα και τη κρυφή ελπίδα στη καρδιά.Από πάνω τρέξε όταν δεν αντέχεις πια. Οταν το μακελειό θεριέψει κατά τα Εξάρχεια τράβα, εκεί θα βρεις πολλούς δικούς μας, και πόρτες ολάνοιχτες σε ψυχές εξεγερμένες.
Πούσαι..? το νου σου…το νου σου στα μαύρα σκαρπίνια, ρουφιάνοι μπάτσοι είναι, βαλτοί, μη σε μπερδέψουν και τους πάρεις για δικούς μας. κοίτα ίσα στα μάτια, από κει τους ξεχωρίζεις,από το άδειο βλέμμα. Αυτό δεν μπορούν να το κρύψουν ούτε και την καρδιά που δεν έχουν .  Κοίτα νάσαι καλά ντυμένος, φόρα το μπουφάν της μηχανής, πονάει το γαμημένο το γκλοπ. Ταυτότητα μη πάρεις, έτσι κιαλλιώς αν σε πιάσουν στη γαδα θα την βγάλεις το βράδυ.
Εχε το νου σου οι πρώτες πέτρες είναι προβοκατόρικες. για να ξεκινήσουν τα χημικά είναι, για να μας διαλύσουν. Φύλαγε το κεφάλι σου, να θυμάσαι τα λόγια της Κατερίνας …< στο μυαλό ειν ο στόχος>. Αν σε πιάσουν μην αντισταθείς, αυτό θέλουν για να βγάλουν τον λύκο από μέσα τους…. μοναχά κοίτα τους στα μάτια….τρέμουν στη λέφτερη ματιά… δεν την αντέχουν.
Να θυμάσαι… δεν είσαι μονάχος,είσαι εκατομμύρια, είσαι πάνοπλος, έχεις το δίκιο με το μέρος σου, έχεις τη ψυχή σου. Αυτοί δεν έχουν τίποτε, μοναχά το τομάρι τους, ούτε κιαυτό , γιατί κιαυτό το βγαλάν στο κλαρί για 3 και 60.
Αμαν δεις να βαράνε σύντροφο μη κιοτέψεις , φώναξε, κάτσε κει δα σιμά του, φοβούνται τους πολλούς, έναν έναν μας θέλουν. Αμαν δεις πεσμένο μπάτσο μην τον χτυπήσεις, μοναχά φτύστον στα μούτρα… μπορεί να γιάνει.
Εχε το νου σου στα συνθήματά σου, να ενώνουν,  νάναι καθάριος ο στόχος ο οχτρός. Πάρε ένα τηλέφωνο τη μάνα σου να μην ανησυχεί, πέστης μια μαλακία να ηρεμήσει… πες για γκόμενα.
Και πούσαι..? μη γυρίσεις πάλι χωρίς τρόπαιο… έστω μια σπιθαμή γης λέφτερης, έστω ένα φτερό απ’ένα περιστέρι.. κάτι που να λέει ότι το πάλεψες…. εμένα μη με γυρέψεις δεν θα με δεις ποτές γιε μου γιατί θάμαι πίσω σου και συ πίσω δεν κοιτάς.
 Αναδημοσίευση από http://anorthografies.net/archives/1589



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου