Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΝΕΠΟΛΙΤΩΝ-ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΩΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ


Τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου Ινεπολιτών – Κασταμονιτών γέμισαν ασφυκτικά το Δημοτικό Θέατρο Ν.Ιωνίας όπου απόλαυσαν  την παράσταση: "ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ" των Αντώνη & Κωνσταντίνου Κούφαλη σε σκηνοθεσία: Ιωσήφ Πολυκάρπου και Ελισάβετ Πηρούνια.
Επαίξαν οι ηθοποιοί: Λιλή Μαραγκάκη, Εύα Λυγνού, Ελένη Νίνα, Αργυρώ Καναούτη, Ελένη Γλαρέντζου, Όλγα Μαγγοπούλου.

Λίγα λόγια για το έργο

Οι "Γυναίκες στα χιόνια" είναι το χρονικό της εκδρομής μιας παρέας τεσσάρων γυναικών σ’ ένα χειμερινό θέρετρο. Ταυτόχρονα, είναι κι ένα εσωτερικό, ένα αντίστροφο ταξίδι προς την ενηλικίωση και την αποδοχή των άλλων, μέσα από τους δρόμους της ψυχής.
Η εκδρομή στο χιόνι δεν εξελίσσεται όπως σχεδιάστηκε. Ένα μεγάλο μυστικό και μια βεβαιωμένη απιστία θα κλονίσουν τη φιλία και θα οδηγήσουν τις τέσσερις γυναίκες σε ρήξη. Καταλύτες σ’ αυτή την αλυσιδωτή αντίδραση, μια ελληνοαμερικάνα από την Αστόρια και μια οικονομική πρόσφυγας από το Σοχούμι της Απχαζίας.
Η επιστροφή στην πόλη και η ανάγκη ενός «άλλου τόπου» που δεν γλιστράει και δεν παγώνει όπως το χιόνι... θα οδηγήσουν τις γυναίκες από τα χιόνια σ’ ένα καινούργιο δρόμο στο φως και τη θάλασσα
Το Δ.Σ του Σωματείου  ευχαριστεί τον Δήμο μας τον Ο.Π.Α.Ν αλλά κυρίως τον σκηνοθέτη Ιωσήφ Πολυκάρπου που για πολλοστή φορά μας προσκαλούν

























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου