Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Decay.gr


Στην προσπάθεια τους να αναδείξουν τις δυνατότητες τους, οι φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής και ΜΜΕ και του τμήματος Μουσειολογείας, Μουσειογραφίας και Σχεδιασμού Εκθέσεων του ΤΕΙ Πύργου, δραστηριοποιούνται και δημιουργούν μία νέα πρωτοποριακή σελίδα για όλα τα ενδιαφέροντα και όλες τις ηλικίες. Το όνομα αυτής Decay.gr.

Η σελίδα διαιρείται σε κατηγορίες για την ευκολότερη χρήση από τον επισκέπτη, σε Μουσική, Τεχνολογία, Αθλητικά, Cine & Net και Bloggers. Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν διαφορετικοί αρθρογράφοι. Στη μουσική αρθρογραφούν οι Νίκος Σίμος, Θεόφιλος Αξιώτης, Χαρά Σγούρα, Αλέξανδρος Ψαρράς και ο Κωνσταντίνος Κοντίτσης. Στην τεχνολογία οι Άκης Κουτσαυλής και Σωτήρης Οικονόμος, στα αθλητικά οι Ηλίας Καλλονάς, Πάρις Παντελούκας και Μάκης Κατσαρής. Για τις ταινίες ο Νίκος Καλλονάς και για την κατηγορία Bloggers οι Σωτήρης Οικονόμος, Ελένη Τσεβά, Μαρία Τσίρου και Σοφία Χολέβα.

Αξίζει να δωθεί από όλους κάποια προσοχή σε αυτό το εγχείρημα ώστε να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια των νέων αυτών ανθρώπων, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μάθουν και να μοιραστούν με όλους τα γεγονότα. 

Επισκεφθείτε: http://www.decay.gr/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου