Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ – «Θα με χάσεις» και «Είμαι καλά» - νέα singlesΠέντε ωραίοι τύποι και ένα ενδιαφέρον πάντρεμα συνθέτουν τα πρώτα βήματα της μπάντα που ξεκινάει απ την Θεσσαλονίκη για μια γλυκιά ιστορία όπως λένε οι ίδιοι.
Το όνομα αυτής…. «ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ» και μας συστήνονται με τα δύο πρώτα τραγούδια τους που έχουν τίτλο «Είμαι καλά» και «Θα με χάσεις».

ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
Christie Bocheva – Φωνή
Αχιλλέας Παπαμόσχος – Φωνή, Κιθάρα, Βιολί 
Αλέξανδρος Παπασωτηρίου – Μπάσσο
Νέλλυ Τσιακυρίδου – Φωνή, Πιάνο, Πλήκτρα
Γιώργος Χρήστου – Τύμπανα, Κρουστά

Και τα δύο τραγούδια είναι στην διάθεση σας για μετάδοση σε μορφή mp3 και wav με free download links

"Θα με χάσεις"

"Είμαι καλά"
Official linksΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
Με συντροφιά κάποια ανακατωμένα χαρτιά με σημειώσεις, ένα iPod με πρόχειρες ηχογραφήσεις και τη «μαύρη χήρα» αγκαλιά, ο Αχιλλέας αναζητά φίλους για να περάσουν όμορφες, δημιουργικές στιγμές, φτιάχνοντας, εξελίσσοντας και ολοκληρώνοντας αυτές τις πρώτες σκέψεις-τραγούδια.

Κάπου εκεί εμφανίζεται ο Αλέξανδρος, μετά από μια συνάντησή τους για την αγοροπωλησία ενός μπάσου, που όπως αποδεικνύεται ήταν μοιραία, με αποτέλεσμα να γίνει μέλος της μπάντας αλλά και να οδηγήσει κατ’ επέκταση σε μια φιλία που μετράει πλέον χρόνια.

Έπειτα, εισέρχεται στην ομάδα ο Γιώργος για να δώσει ρυθμό στο σχήμα με τα σετ τυμπάνων του, που αφήνουν χώρο ίσα-ίσα να περάσει κάποιος στο στούντιο.

Η παρουσία μια γυναικείας φωνής θεωρείται «απαραίτητη» κι έτσι μετά από αναζήτηση, βρίσκεται στο πρόσωπο της Κρίστυ, της φωνής που έδεσε ακριβώς στη μουσική του σχήματος.

 Τέλος, προστίθεται η Νέλλυ με τα χορευτικά των δακτύλων της πάνω στα ασπρόμαυρα πλήκτρα. Οι στίχοι ελληνικοί προς το παρόν αλλά δεν αποκλείονται και οι αγγλικοί στο μέλλον. Οι μουσικές επιρροές του καθενός, πολλές και διαφορετικές.

Το πάντρεμα έγινε κι η «γλυκιά» ιστορία γράφει τις πρώτες λέξεις…


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

mavrizaxari.music@gmail.com

www.facebook.com/mavrizaxari

www.youtube.com/user/MAVRIZAXARImusicΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ

Christie Bocheva – Φωνή

Αχιλλέας Παπαμόσχος – Φωνή, Κιθάρα, Βιολί Αλέξανδρος Παπασωτηρίου – Μπάσσο
Νέλλυ Τσιακυρίδου – Φωνή, Πιάνο, Πλήκτρα
Γιώργος Χρήστου – Τύμπανα, Κρουστά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου