Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

ΑΡΙΣΤΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ

Ελπίδα 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 

Η Αρίστη Χατζησάββα γεννήθηκε στη Πάφο της Κύπρου. Μετά τις σπουδές της στο κλάδο Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, επέστρεψε στη Πάφο και ανέλαβε τη διεύθυνση οικογενειακής επιχείρησης όπου συνεχίζει να εργάζεται μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο 21 χρονών.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε πρόεδρος για ένα χρόνο της Γυναικείας Λέσχης LADIESCIRCLE 5 PAPHOSκαι μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Κύπρου ,όπου σήμερα είναι αντιπρόεδρος του παραρτήματος ΟΓΕΕ Πάφου.
Η ανάγκη έκφρασης και δημιουργίας την ώθησε  το 1989 να ασχοληθεί με τη ζωγραφική, δουλεύοντας κυρίως με λάδια σε καμβά. Είναι εντελώς αυτοδίδακτη και θεωρεί τη ζωγραφική ως κατάθεση ψυχής και εξωτερίκευση των εσωτερικών συναισθημάτων Ερέθισμα στην εικαστική της έκφραση αποτελούν κυρίως τα ανθρώπινα συναισθήματα και προβληματισμοί που πηγάζουν από τη ζωή.

A Man's Moment
Κυρίαρχο θέμα στα έργα της είναι η ανθρώπινη φιγούρα και η προσωπογραφία με κύριο χαρακτηριστικό τα έντονα χρώματα, σε τολμηρούς συνδυασμούς  τα οποία αναμιγνύει με το δικό της μοναδικό τρόπο δίνοντας έτσι το προσωπικό της στίγμα και ταυτότητα. Δίνει πάντα τίτλους στα έργα της που τα χαρακτηρίζουν η ευαισθησία αλλά και ο δυναμισμός της ζωγράφου.

Έχει συμμετάσχει σε 14 ομαδικές εκθέσεις στη Κύπρο, μεταξύ των οποίων και μια διεθνής έκθεση Illustration, σε 1 έκθεση στην Ελλάδα και 3 στο Λονδίνο,όπου το έργο της "A Man’s     Moment"

ψηφίστηκε ως ένα από τα κορυφαία της έκθεσης και είναι μόνιμα αναρτημένο στην ακόλουθη ιστοσελίδα
Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στη Κύπρο και στο Δημαρχείο Γεροσκηπου στη Πάφο . Στόχος της είναι σύντομα να παρουσιάσει τη δουλειά της σε μια πρώτη ατομική της έκθεση.
Η Αρίστη είναι μέλος του Συνδέσμου Τέχνη Δίχως Σύνορα και των OpenStudiosCyprus.

ΕΡΓΑ

Αναδρομή στα Παλιά

NOSTALGIA 

BEYOND IMAGINATION 

  Προσμένοντας την Άνοιξη

Πυγμαλίων και Γαλάτεια


The moonΤο φως της Αγάπης


Thoughts 


Αναζητώντας ένα νέο κόσμο

The Soul
Santorini in my own colours
The lakeFlowersThe unknown
 Paintings from 1998Tree of LifeWoman's portrait 3

PatienceLoneliness


 NudeNude
Dilemma


A Woman's Moment 

A Woman's Moment 2
Moments of life


 YELLOW AURATrapped in ThoughtsWhisper 


PassionBreath of Love


Touch of Love

 Loves me/Loves me not


Roses of the Soul  

Αισθησιασμός

Γαληνεμένη ψυχή

Μια στιγμή,μια Ζωή

Αποκάλυψη 

Οικογένεια "Χορευτικές φιγούρες" και "Ο Μαέστρος"ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου