Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

ΜΠΕΚΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ & ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – «O Tempora! O Mores! », από το ομώνυμο cd του Ευριπίδη Μπέκου.ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΜΠΕΚΟΣ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ "O Tempora! O Mores! "
από το ομώνυμο cd του Ευριπίδη Μπέκου.Κυκλοφόρησε το νεο CD του Λαρισαίου συνθέτη Ευριπίδη Μπέκου με τίτλο “O Tempora! O Mores!”.
Μια εναλλακτική δισκογραφική πρόταση όπου η αντισυμβατική προσέγγιση της παραγωγής και οι τολμηρές μουσικές “ακροβασίες” και πειραματισμοί “μπολιάζονται” με το στοιχείο της αμεσότητας του λαϊκότροπου και παραδοσιακού μουσικού “DNA”.
Το τρίτο κατά σειρά album τραγουδιών του Ευριπίδη Μπέκου έπειτα από το “Περί Μπαζών και Λοιπών Απορριμμάτων (2008)” και “Quark” (2012) στήριξε και εμψύχωσε από την πρώτη στιγμή και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγής ο Γιάννης Ζουγανέλης όπου ερμήνευσε και ένα από τα τραγούδια του δίσκου. Πνοή έδωσαν επίσης με τις χαρακτηριστικές τους ερμηνείες στο cd οι Κώστας Τζιαγκούλας, Δημήτρης Κοντογιάννης, Παντελής Ζεμπίλης και ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης. 
Ο δίσκος “O Tempora! O Mores!” αποτελεί μια έκδοση της εταιρίας “ΑΥΛΟΣ’’ και κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και σε επιλεγμένα καταστήματα από την “MINOS-EMI”. 
Ήδη τα τραγούδια «Η γύρη των ανέμων» και «Της λησμονιάς το φυλακτό», έχουν ξεχωρίσει και βρίσκονται στο airplay πολλών σταθμών σε όλη την Ελλάδα.
Σας παρουσιάζουμε το ομώνυμο τραγούδι «O Tempora! O Mores! » που επίσης συμπεριλαμβάνεται στο cd και είναι στην διάθεση σας για μετάδοση σε μορφή mp3(download link).

mp3(download link)

Κατεβάστε το τραγούδι από εδώΔείτε το βίντεο εδώ
Official links
Ευριπίδης Μπέκος is on Facebook. Join Facebook to connect with Ευριπίδης Μπέκος and others you may know. Facebook gives people the power ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου