Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Διάλεξη του Λογοτέχνη Κωνσταντίνου Γεωργάτου στο πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως Κερκύρας Παξών και Διαποντίων νήσων




ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΩ


Σε μία εξαιρετική βραδιά υψηλής πνευματικής διαδρομής και μέσα σε ένα "κλίμα" ευφροσύνης και ψυχικής ανάτασης πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Λογοτέχνη Κωνσταντίνου Γεωργάτου με θέμα: Η κατανόηση της ποιητικής εμπειρίας δια της κοινωνικής και ηθικής αξίας της ποίησης στο σύγχρονο κόσμο.
Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως Κερκύρας Παξών και Διαποντίων νήσων με την συνδιοργάνωση του 4ου 4ο Γυμνάσιο Κέρκυρας της Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας Παξών & Διαποντίων Νήσων και της Περιφέρεια Ιονίων Νήσων - Region of Ionian Islands
Τιμητική η παρουσία του πατρός Θεμιστοκλή Μουρτζανού Γενικού αρχιερατικού Επιτρόπου Γωνια Αγιοι Παντες Πατήρ Θεμιστοκλής Μουρτζανός - Φίλοι, της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας κ. Μερόπη Υδραίου ,του Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ζορμπά Κωνσταντίνου, του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Κέρκυρας κ. Dimitris G. Metallinos, του Πολιτευτή Κέρκυρας κ. Σπύρος Κροκίδης Κέρκυρα, του πατρός Spyridon Garnelis καθώς και όλων των φορέων και των συλλόγων που ήταν κοντά μας.
Υπέροχες οικοδέσποινες, η διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου κ. Έλενα Βουσολίνου-Ανυφαντή και η κυρία Μαυροζούμη Σπυριδούλα κοινωνική λειτουργός, που έκαναν μια θαυμάσια δουλειά σε όλη την οργάνωση και επιμελήθηκαν με αγάπη και αφοσίωση όλη την εκδήλωση με θαυμάσιο λόγο και διάθεση, τις οποίες και ευχαριστώ ολόψυχα!
Ευχαριστώ θερμά το Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας τα θαυμάσια παιδιά που έπαιξαν φλάουτο και που διάβασαν τα ποιήματά μου, το Spyros Sourvinos για την εξαιρετική κάλυψη της βραδιάς, όλες και όλους τους αγαπημένους φίλους και εκλεκτούς καλεσμένους που βρέθηκαν κοντά μας καθώς και όλες και όλους που εργάστηκαν για την επιτυχία αυτής της βραδιάς.
Ήταν τιμή μου η αγάπη σας, τα γεμάτα εμπιστοσύνη και φως χαμόγελά σας, τα θερμά σας σχόλια και η ζεστασιά της καρδιάς σας.
Συν Θεώ, τα καλύτερα έρχονται.
Να είστε όλες και όλοι πάντα καλά!


Με τιμή,

Κωνσταντίνος Γεωργάτος
Ποιητής, Συγγραφέας
Μέλος της Εθνικής Εταιρείας των Ελλήνων Λογοτεχνών και της Ποιητικής Ακαδημίας
Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου