Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ «Κέρκυρα – Παλαιό Φρούριο» , Νέο Audio Book από τις εκδόσεις «Little Island Publications»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Ακολουθώντας τις νέες διεθνείς τάσεις και αξιοποιώντας στο έπακρο την σύγχρονη τεχνολογία, σας γνωστοποιούμε την κυκλοφορία από τις εκδόσεις «Little Island Publications» ενός νέου Audio Book.
Πρόκειται για το 3ο Audio Book από την σειρά «Μικρά Οδοιπορικά», με τίτλο «Κέρκυρα – Παλαιό Φρούριο», του συγγραφέα και Σύμβουλου Πολιτισμικής Διαχείρισης, Ηλία Μπουντούρη - https://iliasbountouris.com/ .

Το Audio Book περιλαμβάνει την αφήγηση από τον ίδιο τον συγγραφέα ενός μικρού οδοιπορικού στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας.
Μέσα από αυτό το ηχητικό οδοιπορικό, μαθαίνουμε την σπουδαία ιστορία ενός ιδιαίτερου νησιού, την περιπετειώδη διαδρομή μέσα στον χρόνο που καθόρισε την φυσιογνωμία του, καθώς και την αμυντική μα και πολιτισμική συμβολή του Φρουρίου που για εκατοντάδες χρόνια προστατεύει την πόλη και πρωτεύουσά του αλλά και κοσμεί το ανατολικό άκρο της.

Το Audio Book έχει εκδοθεί με τα εξής στοιχεία:

Τίτλος: Κέρκυρα – Παλαιό Φρούριο
Συγγραφέας: Ηλίας Μπουντούρης
Αφήγηση: Ηλίας Μπουντούρης 
Δημιουργία Εξωφύλλου: Ηλίας Μπουντούρης
Επιμέλεια: Λιάνα Τριανταφυλλούδη
Έκδοση: Little Island Publications
ISBN 978-618-5604-21-9
© Ηλίας Μπουντούρης / Little Island Publications

 

Καθώς η συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται και σε όσους επιθυμούν να περιηγηθούν ηχητικά (κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους ή και πριν από αυτό) σε ελληνικούς προορισμούς που διαθέτουν έναν ιδιαίτερο τοπικό πολιτισμό, το Audio Book έχει δομηθεί με τέτοιον τρόπο που να αποτελεί και ένα εργαλείο ξενάγησης για εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν την ξεχωριστή αυτή χώρα, τον πολιτισμό της, την ιστορία της· και όλα αυτά με την εγκυρότητα του συγγραφέα,  Ηλία Μπουντούρη, ως  διακεκριμένου Συμβούλου Πολιτισμικής Διαχείρισης.

Για τον λόγο αυτόν, αξιοποιείται παράλληλα και από περιηγητές, ταξιδευτές, τουριστικά πρακτορεία, ξεναγούς, αεροπορικές ή ναυτιλιακές εταιρείες κλπ. μα και από την ελληνική ομογένεια.


Τα Audio Book διατίθενται αποκλειστικά μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του συγγραφέα: https://iliasbountouris.com/product/kerkyra-palaio-froyrio/

Με εκτίμηση,

Τμήμα Eπικοινωνίας 

------------------------------------------------------------

Little Island Publications
email: littleislandpublications@gmail.com
τηλ: 2651 08 1616 


Ο Ηλίας Μπουντούρης, είναι Εικαστικός Καλλιτέχνης και Σύμβουλος Πολιτιστικής Διαχείρισης.

Τα ζωγραφικά του έργα κοσμούν συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει δημιουργήσει σκηνικά και κοστούμια για θεατρικές παραστάσεις. Ακόμη, έχει φροντίσει για το ντεκόρ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε όλη την Ευρώπη, ενώ του έχουν ανατεθεί αρχιτεκτονικές μελέτες για δημόσια πάρκα και πλατείες σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Παράλληλα, αναπτύσσοντας ένα πολυεπίπεδο πολιτιστικό έργο, έχει εκπονήσει Μελέτες με τις οποίες περιοχές σε όλη την Ελλάδα βρίσκουν την πολιτισμική τους ταυτότητα και αναδεικνύεται ο Τοπικός τους Πολιτισμός. Σε αυτόν οφείλεται η ανάδειξη των Ζαγοροχωρίων, της Σαντορίνης, της παλαιάς πόλης της Ξάνθης, των Χανίων και του Ναυπλίου, άλλων περιοχών της Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Κέρκυρας, των Κυκλάδων κλπ. Επίσης, έχει μετατρέψει παλιά κτίσματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος σε επισκέψιμους χώρους, έχει δημιουργήσει Μουσεία σε αναξιοποίητα παλιά οικήματα για λογαριασμό Δήμων, Συλλόγων ή άλλων φορέων, ενώ έχει ιδρύσει στην Αθήνα τη «ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ» και το «Πολιτιστικό Πάρκο» και έχει δημιουργήσει Πολιτιστικά ή άλλα Θεματικά Πάρκα σε όλη την Ελλάδα κατά εντολή επιχειρηματιών, επενδυτών, Συλλόγων, Δήμων κλπ.

Από το 2003 παράγει στην Ελλάδα και την Ευρώπη εκατοντάδες Εκπαιδευτικές Βιωματικές Δραστηριότητες που αναδεικνύουν τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον, για λογαριασμό Σχολείων, Μουσείων, Δήμων κλπ.

Έχει κερδίσει για το έργο του διακρίσεις, βραβεύσεις και επαίνους, από την Unesco, το Υπουργείο Πολιτισμού, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, ευρωπαϊκές οργανώσεις και Φορείς, Επιμελητήρια, Σωματεία, Συλλόγους, Ιδρύματα, ΜΜΕ κλπ.

Είναι Πρόεδρος ή επίτιμο μέλος σε πολλούς Πολιτιστικούς και Περιβαλλοντικούς Συλλόγους, Ιδρύματα και ΜΚΟ.

Αρθρογραφεί σε ελληνικά, ευρωπαϊκά και αμερικάνικα Μέσα Ενημέρωσης για θέματα που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού ενώ συμμετέχει σε πλήθος Διαλέξεων, Συνεδρίων, Ημερίδων κλπ. όπου ομιλεί για τον πολιτισμό και την ανάδειξή του.

Έχει εκδώσει βιβλία με τα πολιτισμικά στοιχεία περιοχών της Ελλάδας.

Το βιβλίο του «Σαν μια φορά» με 30 μικρές ιστορίες που περιγράφουν

32 παλιά, ξεχασμένα, ελληνικά επαγγέλματα, έχει γίνει Best Seller.

Όλα του τα βιβλία έχουν εκδοθεί και σε Audio Books.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου