Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΙΑΚΑΛΤΟΥΡΑ " ΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ " Μυθιστόρημα



Συγγραφέας : Τσιαλκατούρα Βασιλική
Εκδότης : Όστρια Βιβλίο
Έτος έκδοσης : 2017
ISBN : 978-960-604-255-3
Σελίδες : 80
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα
Σειρές : Νέα Ελληνική Λογοτεχνία


Περίληψη

Χειμώνας του 1979. Η παγίδα αρχίζει να στήνεται,  τα θύματα της δεν ήξεραν τι συμβαίνει στις ζωές τους ποιος κρύβεται πίσω από όλα ποια τα κίνητρα του:  έρωτας μίσος αγάπη ματαιοδοξία,  χρήματα ή  κάτι άλλο που δεν φανταζόμαστε ότι κάνει τον άνθρωπο να φτάσει στο σημείο να φέρει τόση δυστυχία και πόνο σε άλλους . 
Γιατί κανείς δεν τον σταμάτησε ;μήπως είχαν κάτι να κερδίσουν; 



Βιογραφικά στοιχεία 


Η Τσιαλκατούρα Βασιλική του Ηλία και της Ειρήνης γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του  1987   στην Λάρισα. Η καταγωγή της είναι από την επαρχία Ελασσόνας .  Τελειώνοντας το Λύκειο παρακολούθησε ΙΕΚ  στην ειδικότητα Προσχολικής Αγωγής Δημιουργίας και Έκφρασης. Το   2010  πέρασε στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων  στην Ζάκυνθο στο τμήμα Προστασίας και Συντήρησης της Πολιτισμικής Κληρονομιάς.
 Έγραφε χωρίς κάποιο λόγο ,    η ίδια ποτέ    δεν έλεγε  θα καθίσω σήμερα να γράψω...  Οι λέξεις βγαίνουν αβίαστα πάνω στο χαρτί, τα σκηνικά ζωντανεύουν  στα μάτια της  χωρίς να τα έχει ζήσει,  οι ήρωες της  είναι  κομμάτια από ένα παζλ που δεν το είχε αρχίσει ποτέ. Άρχιζε από μόνο του το παιχνίδι των λέξεων και των συναισθημάτων στις γραμμές των φύλλων που βρίσκονταν  μπροστά της

Στοιχεία επικοινωνίας. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου