Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Ελένη Βασιλείου-Αστερόσκονη " Το Κορίτσι και ο Μονόκερος "




Δελτίο Τύπου


Η εικόνα ενός παιδιού χωρίς μαλλιά πολλούς ανθρώπους τους κάνει να στρέφουν το βλέμμα τους αλλού. Δεν μπορούν να διαχειριστούν ότι ένα παιδί έχει νοσήσει από καρκίνο.
Στο πρόσωπο όμως αυτών των παιδιών θα πρέπει κανείς να βλέπει τη δύναμη και τον αγώνα που δίνουν για τη ζωή. Είναι ένα παράδειγμα θάρρους για όλους μας.
Μικροί πολεμιστές κυκλώνουν τον καρκίνο. Εμείς πρέπει να είμαστε εκεί για να τα ξεκουράσουμε για να ακονίσουμε τα όπλα τους έτσι ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να μάχονται .
Με αυτές τις σκέψεις η Ελένη Βασιλείου-Αστερόσκονη, έρχεται από την Φύρτη της Γερμανίας τον Αύγουστο, με το νέο της βιβλίο που είναι αφιερωμένο στα παιδιά με καρκίνο.
Το Κορίτσι και ο Μονόκερος, είναι ένα μικρό εικονογραφημένο βιβλίο με ένα μεγάλο μήνυμα. Η δημιουργός, μας καλεί στον μαγικό της κόσμο για άλλη μία φορά και ελπίζει πως με την αγάπη μας θα δυναμώσουμε όλα τα παιδιά που νοσούν.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΕΛΟΤΟΣ και στηρίζει τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων παιδιών με νεοπλασίες Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ,που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης (www.iliahtida.gr)

Κεντρική διάθεση:
Εκδόσεις Οσελότος
Βατάτζη 55, Νεάπολη Εξαρχείων 11473 Αθήνα
τηλ. 210 64 31108

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Γεννημένη στον Πειραιά με καταγωγή από την Κρήτη η Ελένη Βασιλείου είναι αυτοδίδακτη ζωγράφος και ποιήτρια. Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις ενώ έχει συμμετάσχει και σε ομαδικές κυρίως φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές και ένα θεατρικό έργο. 
Το 2014 μετοίκησε στη Γερμανία όπου συνεχίζει την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο.
Περισσότερα για το έργο της asteroskoni.wordpress.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου