Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ "Ονειροβάτης" ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΘΑΛΑΣΣΕΛΗ


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6/17 ΩΡΑ 8:00 μ.μ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗΣ "ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΗΣ" ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ !!!

Κάνετε έγκαιρα την Κράτηση σας ή επικοινωνήστε μαζί μου.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω:
ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ "Ονειροβάτης" ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΘΑΛΑΣΣΕΛΗ
Οι εκδόσεις ΒΕΡΓΙΝΑ και ο Σύλλογος παιδιών με Νεοπλασματικές παθήσεις (καρκίνο) «ΠΙΣΤΗ», σας Προσκαλούν στην ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, αφιέρωμα στο ποιητικό έργο του ΑΝΤΏΝΗ ΘΑΛΑΣΣΕΛΗ με την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΗΣ»
Παρίσταται και στηρίζει την εκδήλωση Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ο.Λ.Σ.Α. )
Ποιήματά του θα απαγγείλουν η ηθοποιός και σκηνοθέτης ΕΛΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗ, ο ποιητής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ και η ηθοποιός ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΖΟΓΙΑ
Ο Ανδρέας Δημητρέλης θα συνοδέψει με την κιθάρα του τις απαγγελίες και θα τραγουδήσει.
Ομιλητές θα είναι ο ποιητής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ , ο ποιητής και πρόεδρος της εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ ο ποιητής και γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ένωσης Λογοτεχνών ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ οι οποίοι και θα μιλήσουν για το ποιητικό του έργο.
Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στη σημαντικότερη λυρική ποιήτρια Σαπφώ καθώς και αφιέρωμα στη λυρική ποίηση με ομιλητή τον συγγραφέα και ερευνητή ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΟΝΙΔΕΛΗΣ.
Η σκηνοθέτης και ηθοποιός ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ θα αποδώσει για πρώτη φορά στη Ελλάδα ρυθμική απαγγελία ποιημάτων της Σαπφώς από την Λέσβο, στο πρωτότυπο και στην Αιολική διάλεκτο με συνοδεία επτάχορδης αρχαίας Λύρας στην Μυξολυδική αρμονία που μελοποιούσε η Σαπφώ τας ποιήματα της. Απαγγελία στην καθομιλουμένη των ποιημάτων της Σαπφώς από την Συγγραφέα – φιλόλογο ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΛΙΖΑΚΗ
Από το πενταμελές μουσικό σχήμα αρχαιοελληνικών οργάνων ΕΥΕΛΔΏΡ θα ακουστεί το μοναδικό αρχαίο τραγούδι που έχει διασωθεί αυτούσιο, «ο Επιτάφιος του Σείκιλου» καθώς και άλλα αρχαιοελληνικά τραγούδια.
Στο τέλος της βραδιάς το εξαμελές μουσικό σχήμα «Δυτικά απ’ τ’ Αϊβαλί» θα μας διασκεδάσει με έντεχνη και ποιοτική μουσική όσο θα υπάρχει κέφι.
Χορηγοί επικοινωνίας , ο ραδιοφωνικός σταθμός LAVITA RADIO , ο Σύλλογος Νεοχωριτών Λέσβου Αττικής ο «Μπορός» και Λεσβιακός ιστότοπος διάσωσης της παράδοσης της Λέσβου «Μυτιληνιά διάλεκτος.»
Τα κέρδη από την πώληση του βιβλίου θα δοθούν στο Σύλλογο παιδιών με Νεοπλασμαστικές παθήσεις (καρκίνο) «ΠΙΣΤΗ», όπου θα υπάρχει εκπρόσωπος με το ανάλογο ενημερωτικό υλικό.
ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ / ΔΙΑΝΟΗΤΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΛΕΤΑ
Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 ώρα 8 μ.μ Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 90 14 428 Μουσική σκηνή αρχιτεκτονική στο Γκάζι Ελασιδών 6 (στο ύψος Πειραιώς 116 κοντά στο μετρό Κεραμικός)

Είσοδος 6€ με μπύρα ή κρασί.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου