Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ζωντανή μετάδοση φιλολoγικής συζήτησης για την Μαρία Πολυδούρη στο facebook


Η διαχείριση της σελίδας ''Μαρία Πολυδούρη'', δίνει το βήμα στη συγγραφέα και φιλόλογο Σοφία Νινιού, να μας μιλήσει για την προσωπικότητα και την ποίηση της ποιήτριας, αναλύοντας ποιήματά της προκειμένου να ανακαλύψουμε άγνωστες πτυχές της ζωής της ποιήτριας. 
Η επιθυμία μας είχε την καλύτερη εξέλιξη,που θα μπορούσε να έχει.
Ο Δήμος Αλίμου θα στηρίξει το εγχείρημά μας.Έτσι λοιπόν θα γίνει live μετάδοση από το Σπίτι Παιδείας στον Άλιμο,την Πέμπτη 27 Απριλίου, ώρα 9μ.μ., κατά το μάθημα της Δημ.Γραφής με τη Σοφία Δ.Νινιού.
Θα την παρακολουθήσετε εδώ στη σελίδα μας, όπου θα μπορείτε όλοι να σχολιάζετε και να συμμετέχετε στη φιλολογική μας συζήτηση. Μπορείτε να μας στείλετε με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα ποιο ή ποια έργα της επιθυμείτε να συζητήσουμε και να αναλύσουμε.


Μετά από συζήτηση με τον υπεύθυνο Παιδείας στον Άλιμο, το Γιάννη Μαριόλη, αποφασίσαμε να συνδεθούμε με τη σελίδα του φέης μπουκ ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΔΟΥΡΗ και ν' αναμεταδώσουμε μέσω της εφαρμογής,που διαθέτει, ζωντανά σύντομο αφιέρωμα στη Μαρία Πολυδούρη στις 9,ώστε να είναι όλοι παρόντες.
Όλο αυτό ξεκίνησε από την πρόταση των διαχειριστών της σελίδας να πω κάτι με την ευκαιρία της επετείου του θανάτου της ποιήτριας.
Έτσι επιβεβαιώνουμε γι' άλλη μια φορά ότι το μάθημά μας είναι ανοιχτό
Σοφία Νινιού , Φιλόλογος - Συγγραφέας











1 σχόλιο: