Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Βασίλης Ράλλης – «Κράχτης», από το cd «Ανησυχία, Αταξία κι Ανασφάλεια»Ο Βασίλης Ράλλης κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό сd με τίτλο «Ανησυχία, αταξία και ανασφάλεια» που περιλαμβάνει 12 τραγούδια από διάφορες επιρροές που ξεκινούν από το ροκ και φτάνουν στο παραδοσιακό, balkan μέχρι το ρεμπέτικο, με προσθετικά στοιχεία από διάφορα άλλα είδη ξένα και ελληνικά, έχοντας όμως σε όλα τα τραγούδια ένα ψυχεδελικό ύφος.
Με αυτή την κυκλοφορία ο Βασίλης Ράλλης δείχνει εξαιρετικά δείγματα δημιουργίας και αφήνει υποσχέσεις για να εξελιχτεί σε έναν απ τους αξιόλογους τραγουδοποιούς της γενιάς του.

Αρκετά τραγούδια από την «Ανησυχία, Αταξία κι Ανασφάλεια», όπως τα «Δε σου φωνάζω», «Μακριά να φύγουμε» βρίσκονται στο airplayπολλών ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα ακόμα τραγούδι του, το «Κράχτης», που είναι στην διάθεση σας για μετάδοση σε μορφή mp3 (downloadlink).mp3 download link

  https://www.dropbox.com/s/vsfuw8fx3bqd1lo/%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9B%CE%97%CE%A3%20%CE%A1%CE%91%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%A3%20-%20%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%A7%CE%A4H%CE%A3.mp3?dl=0

Δείτε το βίντεο εδώ(Οι συντελεστές είναι ανεξάρτητοι)

Official linksΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου