Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

2η Παρουσίαση - Παράσταση Βιβλίου: «ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-Η Κόκκινη Συλλογή» του Γιώργου Καστρουνή.

2η Παρουσίαση - Παράσταση Βιβλίου: «ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-Η Κόκκινη Συλλογή»
του Γιώργου Καστρουνή, από τις Εκδόσεις ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ 
Παρασκευή, 06 Μαρτίου, 8:30 το βράδυ
CABARET VOLTAIRE
 Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο, Τηλ.: 210 5227046


Προλογίζει η Δημοσιογράφος, Ριάνα Κουράκου
Απαγγελία-Τραγούδι: Βασίλης Διαμάντης 
Στο πιάνο: Ελένη Μπελιμπασάκη


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,


Μετά την πολύ πετυχημένη πρώτη παρουσίαση του βιβλίου μου, «ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-Η Κόκκινη Συλλογή» στοMaroon στη Μαρίνα του Φλοίσβου στις 13/2, σας περιμένω όλους τώρα και στη δεύτερη παρουσίαση-παράσταση του βιβλίου μου στο «ατμοσφαιρικό» CABARET VOLTAIRE, Παρασκευή, 6 Μάρτιου, 8:30 το βράδυ, να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Ημέρα της Γυναίκας με συνοδεία live μουσικής με πιάνο από την εκπληκτική πιανίστα, Ελένη Μπελιμπασάκη, και τραγουδιού από τον μοναδικό Βασίλη Διαμάντη!
Θα χαρώ να σας δω όλους από κοντά και να περάσουμε μαζί μια βραδιά γεμάτη πάθος και συναίσθημα, όπου ενόψει της Ημέρας της Γυναίκας τον πρώτο ρόλο θα έχει η γυναίκα στη σκακιέρα των σχέσεων των δύο φύλων!
Γιώργος Καστρουνής


«Υπάρχουν κάποια πάθη τόσο δυνατά, που δεν μπορεί παρά να είναι αρετές»
Albert Camus

 Το ατέρμονο παιχνίδι εξουσίας και η συναισθηματική διελκυστίνδα ανάμεσα στα δύο φύλα, οι ατελέσφοροι έρωτες, τα ασίγαστα πάθη και οι ανεκπλήρωτες προσδοκίες είναι μερικά μόνο από τα θέματα που πραγματεύεται το πρώτο βιβλίο-λεύκωμα «Μυστικά Γυναικών - Η Κόκκινη Συλλογή» (από τις Εκδόσεις ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ) του Γιώργου Καστρουνή.

Ζευγάρια που ερωτεύονται, πλήττουν ή διαπληκτίζονται. Άνθρωποι που διεκδικούν πόντους στο αιώνιο παιχνίδι εξουσίας των δύο φύλων, διασταυρώνουν τα ξίφη τους επί χάρτου στο νέο βιβλίο του συγγραφέα. Άντρες και γυναίκες συζητούν και πράττουν, πότε με διάθεση χιουμοριστική και πότε με διάθεση φιλοσοφική, χωρίς σεμνοτυφία αλλά με συναίσθημα, χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Πόλεμος ή συμφιλίωση, συναίνεση ή σύγκρουση;... Εσείς θα κρίνετε, μόλις το διαβάσετε!...

ISBN 978-960-93-6449-2 |Γιώργος Καστρουνής, ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Η Κόκκινη Συλλογή |Πρώτη έκδοση 2014
© Εκδόσεις Αμφιθέατρο 2014 | τηλ. 210 411 4650210 413 0996|e-mail: gekelk@hotmail.com |www.amfitheatron.grwww.facebook.com/georgekastrounissygrafeasekdotis | Σχεδιασμός Έκδοσης: Ελπίδα ΧατζηκωνσταντήelpidaCh@gmail.com Επιμέλεια - Διόρθωση: Συλβί Ρηγοπούλου esperides2@gmail.com | Εκτύπωση - ΒιβλιοδεσίαΛυχνία Α.Ε. www.lyhnia.com Φωτογραφία εξωφύλλου: ©Alina Cardiae/ Photography/shutterstock.com

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ & ΕΚΔΟΤΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ:


Ο Γιώργος Καστρουνής γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες (Bachelor of Arts) στην Αγγλία στο Kingston University. Στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά (Master of Arts) στοLondon School of Economics στην Αγγλία και στο New School forSocial Research της Νέας Υόρκης. Η αγάπη του όμως για το θέατρο τον ώθησε να σπουδάσει Υποκριτική και Σκηνοθεσία στοAmerican Academy of Dramatic Arts στη Νέα Υόρκη. Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα (NorthDakota State University) στην Αμερική, όπου και απέκτησε το πτυχίο Master of Arts στις Θεατρικές Τέχνες.



Η ενασχόλησή του με τη συγγραφή και το θέατρο άρχισε το 1981. Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς σε εφημερίδες και λογοτεχνικά περιοδικά. Το 2008 εξέδωσε ένα λεύκωμα / gift book(«ΕΡΑΣΤΕΣ - Ιστορίες και Εικόνες») με τις Εκδόσεις Καλέντη, και το 2010 και το 2012 εξέδωσε δυο βιβλία-ημερολόγια για το 2011 και το 2013, αντίστοιχα, με τις Εκδόσεις Κοντύλι και με τίτλο «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ». Επιπλέον, έχει γράψει θεατρικά έργα τα οποία έχουν παιχτεί από πανεπιστημιακές θεατρικές ομάδες καθώς και από ερασιτεχνικούς και επαγγελματικούς θιάσους στην Αμερική και στην Ελλάδα. Έχει επίσης συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης, και σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές ως ηθοποιός.

Από το 1992, είναι διευθυντής του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ» (www.amfitheatron.gr & σελίδα στο Facebook:www.facebook.com/amfitheatroxenesglosses) με παραρτήματα στον Πειραιά και στην Καισαριανή. Το 2009 πραγματοποίησε ένα όνειρο ζωής. Δημιούργησε τη Θεατρική Σκηνή «ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ» (www.amfitheatrikiskini.gr & σελίδα στο Facebook:www.facebook.com/amfitheatrotheatrikiskini) για παιδιά και ενήλικες, επίσης στον Πειραιά και στην Καισαριανή. Τέλος, το 2014, ίδρυσε τον δικό του εκδοτικό οίκο, Εκδόσεις ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ (σελίδα στο Facebookwww.facebook.com/georgekastrounissygrafeasekdotis).
Τα «Μυστικά Γυναικών - Η Κόκκινη Συλλογή» είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδει με τις δικές του εκδόσεις.
Παρασκευή, 06 Μαρτίου
Ώρα: 20:30
CABARET VOLTAIRE
Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
You Are The Star  http://youarethestar.gr/
Radio Point  http://radiopoint.gr/
After Noize  http://afternoiz.com/
Web music radio  http://webmusic.gr/
Βιβλιοπωλείο ΤΟ ΘΕΜΑ  http://www.tothema.gr/
Sin web radio  http://www.sinwebradio.com/
Salamisol web radio  http://salamisol.gr/
Positive Magazine  http://www.positivemagazine.gr/
Πόλις Post  http://www.polispost.com/
Ginger radio  https://gingeradio.gr/
Mussekart  http://museekart.com/
Music press  http://musicpress.gr/
Exarhiotis.gr  http://exarhiotis.gr/
Greek music mania  http://greekmusicmania.com.gr/
Athens day & night  http://www.athens-dayandnight.gr/
Web radio Love in  http://radiolovein.gr/
Πληροφορίες - επικοινωνία
Γιώργος Καστρουνής
τηλ   6944-386730,   210- 4114650 210- 4130996
e-mail   gekelk@hotmail.com
και
Μάριαν Νικολάου
Promoter/P.R
FB Marian Nicolaou
Twitter MarianNicolaou
e-mail : 
marianic1@windowslive.com
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου