Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΑΣ "HARDCORE"



     Ανέκαθεν εκτιμούσα αφάνταστα τους ανθρώπους με μπέσα, αυτούς που ο λόγος τους είναι συμβόλαιο. Όταν, μάλιστα, το μπεσαλίκι συνδυάζεται με τη φιλοπατρία, τότε κλίνω το γόνυ και υποκλίνομαι σεβαστικά. Η Ελληνίς Μαρία Αλεξάνδρου, ακάματη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών (διάβαζε πορνοστάρ), διαθέτει και τις δύο αυτές ιδιότητες στον υπερθετικό βαθμό. Και ξεγυμνώθηκε εθνικά υπερήφανη στην πλατεία Συντάγματος, ντάλα μεσημέρι, όπως ακριβώς μας είχε υποσχεθεί, εφόσον η Εθνική Ελλάδος κέρδιζε εκείνους τους βαρβάτους αραπάδες της Ακτής Ελεφαντοστού, σταθερή νοσηρή φαντασίωση κάθε μη γνήσιας Ελληνίδας. Έτσι, απ’ την γκολάρα του Σαμαρά, η καλλίπυγος Μαρία αφαίρεσε το κρίσιμο αρχικό Γάμα (γράμμα-κλειδί για το λειτούργημα που διακονεί) και φωτογραφήθηκε με τους ηλιοκαμένους γυμνούς γλουτούς της στραμμένους προς τη Βουλή των Ελλήνων, σημειολογώντας το αυτονόητο: πως αυτή η Βουλή είναι του κώλου, σκέτο μπουρδέλο, και πρέπει κατεπειγόντως να καεί. Επίσης μας αποκάλυψε και μια διαφορετική χρήση της ελληνικής σημαίας, αυτήν ως φύλλου συκής στα αναιδέστατα αιδοία που μας κυβερνούν. Δείγματα, άλλωστε, του αδιαπραγμάτευτου πατριωτισμού της προσέφερε και παλαιότερα η Μαρία, όταν είχε δηλώσει φόρα παρτίδα, στο Extra Channel, πως «ο πιο hot ιθαγενής είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης και επιθυμώ να γυρίσω μαζί του ερωτική ταινία»! Προφανώς ο αειθαλής και ειδικότερος Κώστας Κουσγκούνης ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.



Ομολογώ ότι το γαλανόλευκο στριπτίζ της Μαρίας μ’ έχει συνεπάρει και εξυψώσει ποικιλοτρόπως. Από την εποχή της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου, για να μην πω της Μπουμπουλίνας, έχω να νιώσω παρόμοια εθνική ανάταση. Η οποία Δήμητρα, με αδαμιαία περιβολή, σημείωσε κάποτε τεράστιο σουξέ στα πρωτοσέλιδα της μακαρίτισσας «Αυριανής» και, συνακολούθως, στις τουαλέτες των τότε εφήβων, προσηλυτίζοντας σχεδόν όλους μας στο ΠΑΣΟΚ. Θεωρώντας, λοιπόν, πως τέτοιες εθνεγερτικές κινήσεις είναι άξιες θαυμασμού αλλά και μιμήσεως, παροτρύνω όλους τους φίλους και, κυρίως, όλες τις φίλες, αν όχι να τσιτσιδωθούν εν μέση οδώ όπως η ηρωίδα Μαρία Αλεξάνδρου, τουλάχιστον ν’ αναρτήσουν αποκαλυπτικές πόζες τους στο Facebook, υπό την αυστηρή προϋπόθεση βέβαια ότι τα παλληκάρια μας (συμπεριλαμβανομένου και του Κώστα Κατσουράνη) θα κατατροπώσουν τους σπιθαμιαίους Κοσταρικανούς και θα προκριθούν στη φάση των «8» του βραζιλιάνικου Μουντιάλ. Για την Ελλάδα (των πορνοστάρ και των Ζαγοράκηδων), ρε γαμώτο! Και επειδή πιστεύω ότι το παράδειγμα είναι το ασφαλέστερο μονοπάτι της πειθούς, πρώτος εγώ δεσμεύομαι δημοσίως πως, σε περίπτωση προκρίσεως (προσοχή: όχι προ κρίσεως), θα ποστάρω ολόσωμη ολόγυμνη φωτογραφία μου, εμφανίζοντας για πρώτη και τελευταία φορά, μαζί με τα υπόλοιπα, τη φάτσα μου σε τούτο το αδηφάγο φατσοβιβλίο. 
Μολαταύτα, παρά τον καύσωνα και την πανεθνική ποδοσφαιρική νιρβάνα, αυτές τις μέρες ακούω στη διαπασών το άλμπουμ «High Voltage» των ηλεκτρικών AC/DC, ενώ ταυτοχρόνως τουρτουρίζω σύγκορμος. Ίσως να με συγκλόνισε η δεύτερη γκολάρα του Σαμαρά, αυτή που κάρφωσε στη ΔΕΗ, ξεπουλώντας την. Γκολάρα με το κρίσιμο αρχικό Γάμα στη θέση του, δηλαδή μπροστά από τα πολύπαθα οπίσθιά μας. 

Υ.Γ. Εννοείται πως η υπόσχεσή μου ισχύει στο ακέραιο.

Φίλιππος Φίλιας




Δείτε το Β μέρος  ΦΙΛΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ "ΓΥΜΝΟΣ (ή ο Πλάτων και η πορνοστάρ)"

4 σχόλια:

  1. εξαιρετικό!!!!!! μπράβο Φίλιππε και μπράβο Γεωργία που το δημοσιεύεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία, χαίρομαι εξαιρετικά που σου άρεσε το κείμενο. Σ' ευχαριστώ πολύ! :)

      Διαγραφή
  2. Χιούμορ καυστικό. Συμβατό με την εξωτερική θερμοκρασία. Αλλά και με την εντός του καθενός. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύα, πιστεύω ότι στις παρούσες ασφυκτικές περιστάσεις, το χιούμορ είναι μια κάποια λύσις… Σας ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή