Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Μαριτίνα Π. Τί μπορεί να κάνει ένα δεκάχρονο παιδί


Η Μαριτίνα είναι ένα κορίτσι 10 ετών μαθήτρια της Πέμπτης Δημοτικού, η οποία  τον ελεύθερο χρόνο της, αντί να παίζει μόνο με τις κούκλες της,  βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να συνδυάζει παιχνίδι και χόμπυ. Της αρέσει πολύ να δημιουργεί βίντεο τα οποία "σκηνοθετεί"η ίδια . Σαν πρόσωπα  των ταινιών της χρησιμοποιεί κουκλάκια της και "σκηνοθετεί" ένα επεισόδιο. Με το ένα χέρι κρατάει την κάμερα και με το άλλο κινεί τις κούκλες της για να προωθηθεί η δράση.Αν το βίντεο δεν είναι "βιντεοκλίπ" τότε κάνει και την αφηγήτρια

Το καταπληκτικό όμως σε αυτή όλη την ιστορία είναι ότι η ίδια ανεβάζει τα βίντεό της στο Youtube και έχει μάλιστα δημιουργήσει δικό της λογαριασμό!!!. Μου είπε δε ότι υπάρχουν και κάποιες φίλες της οι οποίες έχουν το ίδιο χόμπυ. Ετσι επιβεβαιώνεται και αυτό που λέγεται τα τελευταία χρόνια, ότι δηλαδή τα μικρά παιδιά γεννιούνται γνωρίζοντας την Τεχνολογία.

  
Την έβαλα να μου γράψει κάποια λόγια για τον εαυτό της . Ιδού τί έγραψε :

ΓΕΙΑ  ΣΑΣ , ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΤΙΝΑ ΚΙ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOU TUBE. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ «ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ» ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΕΤΣΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΗΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ MARY GLAMMOYR.















3 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια στο γλυκο κοριτσι!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλες οι Μαριτίνες τελικά είναι ταλεντάρες!! Μπράβο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι περήφανος για το παιδί μου. Χωρίς δική μου παρότρυνση, βρήκε τρόπο να συνδυάσει την δημιουργία με την κοινωνικότητα. Εύχομαι, αυτό της το ταλέντο, να αξιοποιηθεί κατάλληλα όταν μεγαλώσει. Εγώ, πάντως, θα είμαι κοντά της σε κάθε της επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή