Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΙΤΗ ΠΑΠΑ - Ο φακός μου -«το λιμάνι μου»




 Η Καίτη γεννήθηκε σε ένα  παραθαλάσσιο χωριουδάκι δίπλα στα Καμένα Βούρλα. Είναι παντρεμένη και έχει  τρία παιδιά και δύο εγγόνια. Της αρέσει πολύ το περπάτημα,το κολύμπι και φυσικά  να φωτογραφίζει τα πάντα όπου βρεθεί. Η ίδια αναφέρει ότι η ενασχόληση με τη φωτογραφία την κάνει να ξεφεύγει από την καθημερινότητα.

Καμένα Βούρλα
 Η ίδια εξομολογείται «μου αρέσει η φύση είμαι ερωτευμένη με αυτή μπορώ να περπατώ ώρες μόνη  μου, να ακούω τις φωνές της πότε  δίπλα  στο ποτάμι (Βοάγριο το λένε) πότε στην παραλία να ακούω το κύμα .Μια ώρα δρόμος είναι από το χωριό με τα πόδια και εγώ απολαμβάνω αυτή τη διαδρομή . Μεγάλωσα στη θάλασσα ,είχαμε ένα χωράφι κοντά σε αυτή και τα καλοκαίρια  ο πατέρας μου έβαζε μποστάνια και εγώ με τις δυο αδελφές μου καθόμασταν εκεί να προσέχουμε τα καρπούζια. Και όλη την ημέρα μπαινοβγαίναμε  στην θάλασσα!!!! (παιδικές όμορφες αναμνήσεις) »

Το λιμανάκι
Από τις φωτογραφίες της σήμερα διάλεξα να δημοσιεύσω αυτές που απεικονίζουν κυρίως θαλασσινά τοπία. Κάποιες από αυτές είναι  όμορφα «αλλαγμένες» με τη βοήθεια του υπολογιστή. 

καράβια αραγμένα
Φάρος
Ενα πρωινό
Και η βάρκα έμεινε μόνη δίχως μέσα τον ψαρά
ζωγραφίζοντας στην άμμο
στιγμές κοντά στη θάλασσα
όστρακα
Φώκαια Χαλκιδικής
βότσαλα
Σκιάθος
λιμάνι Σκιάθου
ακρογιαλιά
Αγναντεύοντας το πέλαγος

Αγναντεύοντας το πέλαγος
σαν πίνακας ζωγραφικής
Η Καίτη επίσης έχει δημιουργήσει βίντεο με τις φωτογραφίες της 




















 

2 σχόλια: